Logo

Carien Brals

GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut

In mijn behandelingen staat balans vaak centraal. Dit kan gaan over de balans tussen werk en privé, controle houden en leren loslaten, of bijvoorbeeld over balans tussen denken en voelen. Van nature ben ik kalm, analytisch en met humor en weinig oordeel weet ik vaak al snel een prettige werkrelatie op te bouwen, iets wat wat mij betreft essentieel is voor een goede psychologische behandeling.

Mijn werkwijze en ervaring

Na jaren werkzaam te zijn geweest in zowel de GGZ als de medische psychologie, werk ik nu als zelfstandig GZ-psycholoog/Cognitief gedragstherapeut. In mijn werk binnen de GGZ heb ik een verscheidenheid aan problematiek behandeld, van depressie, tot angsten, fobieën en trauma. En daarbij ook veel werkgerelateerde problematiek zoals burnout en stress, problemen in de omgang met collega's of het maken van keuzes in je carrière. Het werk in de medische psychologie richtte zich vooral op rouw- en verliesverwerking en het leren omgaan met de onzekerheid van (chronische) ziekte. Hierbij valt ook te denken aan fertiliteitsproblemen en moeilijkheden rondom zwangerschap en/of bevalling.

Wat ik in mijn behandeling wil bereiken is dat je als het ware je eigen therapeut wordt, met vertrouwen in jezelf om de dingen aan te gaan en een 'gereedschapskist' met handvatten die je hiervoor kunt inzetten. Ik zie elke behandeling als een samenwerking, met een gezamenlijk doel, waarin we na het maken van een goede analyse van het probleem, op zoek gaan naar een aanpak die bij jou past. Zo wordt het een behandeling op maat. Ik maak gebruik van wetenschapppelijk bewezen effectieve behandelmethoden zoals Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness en EMDR.

Engels sprekende cliënten kunnen ook bij mij terecht.

Contactgegevens

Telefoonnummer: +316 43226099

Werkdagen: ma, di en do

Informatie

Praktijknaam: Kobrapsy

BIG-registratienummer GZ psycholoog: 79913308125

KvK-nummer: 73304301

Lidmaatschappen: VGCT, NVGZP

Privacy statement