Logo
klachten

Titia Schram (klinisch psycholoog/psychotherapeut, mindfulness-trainer, gecertificeerd sensomotorisch psychotherapeut)

heeft 13 jaar in verschillende grote organisaties gewerkt (RIAGG, kinder-jeugdpsychiatrische klinieken). Na de afronding van haar postdoctorale opleiding bij de RINO als psychoanalytisch psychotherapeut heeft ze de keuze gemaakt om zich vrij te vestigen als psychotherapeut, eerst in een klein dorp in de Hoekse Waard, later vanwege verhuizing in Haarlem.

Titia heeft ruim negen jaar zowel volwassenen als kinderen behandeld. Sinds een aantal jaar behandelt zij alleen jong volwassenen (vanaf 18 jr) en volwassenen. Naast haar werk als psychotherapeut geeft zij ook mindfulness-en compassietrainingen. Haar ervaring in deze trainingen hebben ertoe geleid dat ze de gangbare psychotherapie integreert met een meer lichaamsgerichte benadering (Sensomotorische Psychotherapie). De lichaamsgerichte methode past ze vooral toe bij cliënten met traumatische klachten. Titia hanteert gangbare psychotherapie-methoden in de behandeling (EMDR, Cognitieve psychotherapie, schematherapie) maar past dit aan de problemen van de client aan.

"Mijn ervaring en expertise ligt bij problemen die een complexe geschiedenis en achtergrond hebben en meestal geworteld zijn in de kindertijd. In de loop der jaren heb ik veel cliënten behandeld met angst, depressie, AD(H)D en burn-out klachten. Ook heb ik ervaring als relatietherapeut. Ik beschouw dit echter niet als mijn specialisatie. Het komt wel geregeld voor dat ik partners bij de behandeling betrek. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn persoonlijke website www.titiaschram.nl"

Contactgegevens

Telefoonnummer: +316 15281635

Informatie

Titia Schram

KVK: 34361163

BIG-registratienummer GZ-psycholoog: 79048801416

Lidmaatschappen: LVVP, VEN (EMDR), VMBN, ICEEFT (EFT)

AGB-code: 94-064153