Logo

Mary Bruijnzeel

EMDR practitioner, GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut en Supervisor VGCt, EMDR Europe consultant (EMDR supervisor)

In mijn behandelingen maak ik gebruik van (elementen) van effectief bewezen therapieën zoals Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, CBASP en AFT.

Mijn werkwijze en ervaring

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het behandelen van volwassenen met diverse psychische problematiek in de Specialistische GGZ, zoals depressieve klachten, angstklachten, fobieën,(complexe) PTSS, stress- en burn-out klachten, rouw, versterken van zelfvertrouwen en zelfbeeld en persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast geef ik supervisie en leertherapie aan basis- en GZ-psychologen in het kader van de opleiding tot Cognitief Gedragstherapeut of de GZ-opleiding.

Mijn expertise is breed en ligt op het gebied van trauma, depressie, rouw, zelfbeeld, angstklachten en burn-out problematiek. Mijn specialisme is traumaverwerking middels EMDR (voor trauma en voor andere klachtgebieden) en Imaginaire Rescripting. Ook heb ik veel ervaring in behandeling van angst- en depressieve klachten, versterken van assertiviteit, zelfbeeld, rouw- en burn-out problematiek.

Na mijn studie heb ik jaren gewerkt bij HSK (zwaartepunt burn-out), sinds 2011 bij PuntP onderdeel van Arkin (polikliniek angst- en depressie) en tot op heden werk ik bij het Sinai Centrum (een landelijk expertise centrum voor traumagerelateerde klachten, zoals PTSS en vroegkinderlijk trauma) van Arkin. Ik geef daar individuele traumabehandelingen en groepsbehandelingen (zelfbeeld en schematherapie) aan cliënten met PTSS en cliënten met vroegkinderlijke trauma's en/of persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast ben ik lid van het Veteranenteam en geef ik traumatherapie aan veteranen en geüniformeerden. Daarbij gebruik ik onder meer EMDR en ImRs, waar ik goede resultaten mee boek.

Mijn insteek is om mensen in een vertrouwde omgeving te behandelen met als doel klachtenvermindering, inzicht en persoonlijke groei.

Contactgegevens

Telefoonnummer: +316 45733313

Werkdagen: woe

Informatie

Praktijknaam: EMDR - psychologenpraktijk Bruijnzeel

BIG-registratienummer GZ-psycholoog: 39910737225

KvK-nummer: 81963440

Lidmaatschappen: VGCT, VEN, NIP

privacystatement