Logo
klachten

Kees Lammers (GZ-psycholoog i.o. tot klinisch psycholoog)

heeft zich tijdens en na de studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam beziggehouden met wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en depressie bij slachtoffers van geweld en verkrachting in Zuid-Afrika. Sinds 2009 is hij fulltime werkzaam in de GGZ, waar hij op afdelingen heeft gewerkt die gespecialiseerd zijn in psychotrauma, depressies, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD en verslaving. Hierbij heeft hij ervaring opgedaan met kortdurende en langer durende, complexe behandelingen. Daarnaast is Kees bedreven in het uitvoeren van (psycho)diagnostisch onderzoek. Hij heeft de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond (RINO Utrecht) en volgt momenteel de opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut. Naast het werken in een grote GGZ-instelling (PsyQ Zoetermeer, afd. Persoonlijkheidsproblematiek en Psychotrauma) werkt hij met veel enthousiasme bij de Nieuwe Dreef Psychotherapie.

Kees werkt graag samen met de cliënt, goed luisterend naar de wensen van de cliënt, op een doelgerichte en oplossingsgerichte manier. Rekening houdend met de ernst van de klachten enerzijds en de veerkrachtigheid van de cliënt anderzijds, worden samen met de cliënt behandeldoelen geformuleerd die op een veilige, doelgerichte en zo nodig confronterende wijze worden behandeld. Behandelingen worden op maat gegeven en kunnen elementen bevatten van cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie, EMDR, mindfulness en oplossingsgerichte therapie.

In zijn vrije tijd houdt hij zich sinds vele jaren graag bezig met oosterse vechtkunsten, waaronder Taekwondo en Hapkido. Door deze sportieve kant behoudt hij een goede balans tussen lichaam en geest.

Contactgegevens

Informatie

Kees Lammers

Telefoonnummer: +316 30141114

BIG-registratienummer GZ-psycholoog: 99920869325

KvK-nummer: 70988218

Lidmaatschappen: Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (vgct), Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (fgzpt), Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (nvgzp) en Vereniging emdr Nederland (ven).