Logo
klachten

Kees Lammers (Klinisch psycholoog, psychotherapeut)

Tijdens en na mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik me beziggehouden met wetenschappelijk onderzoek naar de ontwikkeling van posttraumatische stressstoornis (PTSS) en depressie bij slachtoffers van geweld en verkrachting in Zuid-Afrika. Sinds 2010 ben ik fulltime werkzaam in de GGZ, waar ik op afdelingen heb gewerkt die gespecialiseerd zijn in psychotrauma, depressies, angststoornissen, persoonlijkheidsproblematiek, ADHD en verslaving. Hierbij heb ik ervaring opgedaan met kortdurende en langer durende, complexe behandelingen. Ook ben ik bedreven in het uitvoeren van (psycho)diagnostisch onderzoek. Ik heb de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) afgerond en de opleiding tot klinisch psycholoog en psychotherapeut. Daarnaast ben ik cognitief gedragstherapeut en EMDR practitioner. Naast het werken in een grote GGZ-instelling werk ik met veel enthousiasme bij de Nieuwe Dreef Psychotherapie.

Ik werk graag samen met de cliënt, goed luisterend naar de wensen van de cliënt, op een doelgerichte en oplossingsgerichte manier. Rekening houdend met de ernst van de klachten enerzijds en de veerkrachtigheid van de cliënt anderzijds, worden samen met de cliënt behandeldoelen geformuleerd die op een veilige, doelgerichte en zo nodig confronterende wijze worden behandeld. Behandelingen worden op maat gegeven volgens de laatste richtlijnen en kunnen o.a. bestaan uit cognitieve gedragstherapie, schematherapie, interpersoonlijke psychotherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie of persoonsgerichte psychotherapie.

In mijn vrije tijd hou ik me sinds vele jaren graag bezig met oosterse vechtkunsten, waaronder Taekwondo en Hapkido. Hierdoor hou ik een goede balans tussen lichaam en geest.

Contactgegevens

Contactgegevens

Telefoonnummer:+316 30141114

Werkdagen: vr

Informatie

Praktijknaam: Lammers Coaching en Behandeling

KvK-nummer: 70988218

BIG-registratienummer klinisch psycholoog: 99920869325

BIG-registratienummer psychotherapeut: 09920869316

Lidmaatschappen: Vereniging van Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCt), Vereniging voor Schematherapie (VSt), Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt), Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP) en Vereniging EMDR Nederland (VEN).

Documenten:

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet op de privacy (AVG) ingegaan. Dit privacystatement legt uit hoe mijn praktijk, genaamd Lammers coaching en behandeling, met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon omgaat, zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Daarnaast moet vanaf 1 januari 2017 elke ggz-praktijk over een kwaliteitsstatuut beschikken, waarin o.a. de werkwijze beschreven staat en u na kunt gaan of de praktijk aan wettelijke eisen voldoet.